ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی مدنی
چنانچه دادگاه تجدیدنظر ادعای تجدیدنظرخواه را موجه تشخیص دهد، رأی دادگاه بدوی را نقض و رأی مقتضی صادر مینماید. درغیر اینصورت با رد درخواست و تأیید رأی، پرونده را به دادگاه بدوی اعاده خواهد کرد.
توضیحی کوتاه:
–
این نوشته به مرور زمان کامل تر خواهد شد. تغییر قانون، صدور نظریات مشورتی و آرای وحدت رویه و … می توانند در آینده مکمّل و متمّم این نوشته باشند.
آرای وحدت رویه نظریه مشورتی
توضیحات ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی مدنی
آرای وحدت دیوان عالی کشور
رای وحدت رویه شماره ۷۹۷دیوان عالی کشور
موضوع رای : نحوه رسیدگی دادگاههای تجدیدنظر استان با استناد به تبصره الحاقی ماده ۴۰ قانون نظام پزشکی
رأی وحدت رویه شماره ۷۹۷ـ ۱۳۹۹/۷/۸ هیأت عمومی دیوان عالی کشور
با عنایت به اینکه مطابق تبصره الحاقی (۱۳۸۴/۷/۱۳) به ماده ۴۰ قانون سازمان نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۸۳ «آراء قطعی هیأتهای بدوی، تجدیدنظر و هیأت عالی انتظامی نظام پزشکی، ظرف یک ماه از تاریخ ابلاغ، قابل تجدیدنظر در دادگاه تجدیدنظر استان میباشد.» و اصطلاح «قابل تجدیدنظر» علیالقاعده در معنای رایج و شناخته شده آن به کار رفته است و با توجه به ملاک بندهای ب و پ ماده ۴۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و ماده ۳۵۸ قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب ۱۳۷۹، چنانچه دادگاه تجدیدنظر استان رأی ماهوی موضوع تبصره صدرالذکر را مخالف قانون تشخیص دهد، آن را نقض و رأی مقتضی صادر میکند و در این حالت ارجاع به هیأت انتظامی همعرض منتفی است. بر این اساس، رأی شعبه چهاردهم دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان که با این نظر مطابقت دارد به اکثریت قریب به اتفاق آراء صحیح و قانونی تشخیص داده میشود. این رأی طبق ماده ۴۷۱ قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ با اصلاحات بعدی، در موارد مشابه برای شعب دیوان عالی کشور و دادگاهها و سایر مراجع، اعم از قضایی و غیرآن لازمالاتباع است.
هیأت عمومی دیوان عالی کشور
[/su_tab]
والله ما تمامی مدارک را در تجدید نظر فرستادیم که آقا چندین اظهارنامه و جلوی در خونه اش رفتیم و گزارش پلیس و فیلم دوربین مدار بسته و مکالمه تلفنی و همه اینهارا برای تجدید نظر فرستادیم که آقا درو باز نمیکنه منو بازی میده بازهم میگه باید زن تو خونه پدر باشه البته خودشم زده انداخته بیرون