خانه وکیل اصفهان وکیل مواد مخدر اصفهان

وکیل مواد مخدر اصفهان

وکیل مواد مخدر اصفهان

مصرف مواد مخدر امروزه نه تنها یکی از مشکلات و معضلات اجتماعی جامعه ما به حساب می آید بلکه این بلای خانمانسوز را باید یک درد مشترک بشری در نظر گرفت که تقریبا در تمام کشورهای دنیا گسترده شده و بنا به شرایط اقلیمی و منطقه ای هر کشور، شیوه برخورد و مواجهه با آن هم متفاوت است.

در کشور ما هم مواد مخدر که نتیجه نهایی آن گسترش اعتیاد و فقر و بیکاری و تن فروشی و ناهنجاری های بسیاری بوده است، سالانه هزینه سرسام آوری را به کشور و جامعه تحمیل می کند و شاید نتوان خسارات ناشی از عوارض آن را محاسبه کرد.

اعتیاد به مواد مخدر مانند یک ویروس فلج کننده و مُسری قابلیت انتشار دارد و از این جهت مقابله و مبارزه با آن یکی از وظایف حاکمیت به حساب می آید. به عبارتی برای جلوگیری از آسیب های ناشی از آن یا دست کم کاهش آسیب های آن لازم است قوانین و مقرراتی وضع شود. این قوانین همانطور که در بالا توضیح داده شد با توجه به وضعیت فرهنگی و اجتماعی و سیاسی هر کشور می تواند متفاوت باشد.

بعد از این مقدمه به تعدادی از پرسش های پر تکرار کاربران وب سایت پاسخ می دهیم. شما هم اگر در خصوص جرائم مرتبط با مواد مخدر سوال یا ابهامی دارید می توانید با ما در میان بگذارید. مجموعه حقوقی ما در سریعترین زمان ممکن به سوالات شما پاسخ خواهند داد.

 

سوالات پر تکرار از بهترین وکیل مواد مخدر در اصفهان

سوال:

من شنیدم بعد از تصویب ماده ۴۵ دیگه کسی را بابت مواد مخدر اعدام نمی کنند. اولا آیا این موضوع صحت داره یا نه؟ ثانیا ماده ۴۵ کلا چی هست که انقدر در موردش صحبت می کنند؟ اگر ممکنه لطف کنید یه کم راجع به این موضوع توضیح دهید.

پاسخ:

بله درسته ماده ۴۵ یا به عبارت دقیق تر: «قانون الحاق یک ماده به قانون مبارزه با مواد مخدر» که در ۱۲ مهرماه ۱۳۹۶ به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید تغییرات خیلی زیاد و انقلابی ای در خصوص جرائم مربوط به مواد مخدر ایجاد کرد. قانون مواد مخدر قبلا ۴۵ ماده داشت که همه آنها توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شده بود. اما در سال ۹۶ مجلس شورای اسلامی یک ماده به آن قانون الحاق کرد که به عنوان ماده ۴۵ آن قانون در نظر گرفته شد و ماده ۴۵ سابق به ماده ۴۶ تغییر یافت.

ماده ۴۵ الحاقی سال ۹۶ تغییرات خیلی زیادی در قانون سابق ایجاد کرد که نمی توان به همه آن تغییرات در قالب پاسخ به سوال پرداخت و نیازمند بررسی کامل تری است. اما اگر بخواهیم به صورت خلاصه پاسخ دهیم می توان گفت که اثر مهم این ماده تغییر میزان وزن مواد مخدر برای مجازات بود. به عنوان مثال در قانون سابق حمل و نگهداری و… بیش از ۳۰ گرم هروئین و شیشه و سایر مواد مندرج در ماده ۸ با مجازات سنگین اعدام مواجه می شد. اما در این ماده این میزان به به بیش از دو و در مواردی به بیش از سه کیلو تغییر کرد. به عبارتی در حال حاضر اگر شخصی حتی یک کیلو و نهصد گرم هم هروئین داشته باشد اعدام نمی شود. همانطور که توضیح داده شد این ماده تغییرات بنیادینی در تمام قانون مبارزه با مواد مخدر ایجاد کرد و نمی توان به طور کامل به همه آنها پرداخت. با این حال همچنان مجازات اعدام برای قاچاق اوزان بالا وجود دارد و این که گفته می شود با ماده ۴۵ دیگر کسی را اعدام نمی کنند صحت ندارد.

وکیل مواد مخدر در اصفهان

سوال:

من قرار بود یک کیلو تریاک را برای کسی نگهداری کنم. طرف شب آمد و کوله پشتی اش را تحویل من داد و رفت. منم بردم گذاشتم داخل انباری و رفتم داخل آپارتمان. یک ساعت بعد مامورا ریختن تو ساختمون و رفتن تو انباری و کوله پشتی را پیدا کردن. داخل کوله پشتی ۸۰۰ گرم شیشه بود که من اصلا از اون خبر نداشتم. به خدا ما قرارمون تریاک بود نه شیشه. حالا من چه جوری باید ثابت کنم که قرار نبوده من شیشه نگهداری کنم. از طرفی من جلوی همسایه ها اصلا داخل کوله پشتی را نگاه نکردم.

پاسخ:

با توجه به توضیحات شما اگر واقعا بتوانید ثابت کنید که شما از نوع مواد داخل کوله پشتی بی اطلاع بوده اید می توان جرم شما را بر اساس تریاک در نظر گرفت که البته اثبات آن کار بسیار دشواری است. رویه قضایی هم اصولا در این گونه موارد مواد کشف شده را ملاک عمل قرار می دهد نه آن چیزی که متهم ادعا می کند. به عنوان مثال در نظریه مشورتی شماره ۶۲۴۳/۷ مورخه ۱۳۸۸/۱۰/۱۲ اداره کل حقوقی قوه قضاییه مقرر داشته است که:

«ملاک تعیین مجازات های موضوع قانون مبارزه با مواد مخدر، نوع ماده کشف شده است نه آنچه مرتکب تصور می کرده است.

دادستان کل کشور هم در رای شماره ۱۲۲/۹۰/۳۳۲ خود رویه فوق را تایید کرده است و اعلام نموده است که اظهارات متهم در خصوص این که مدعی است از نوع مواد مخدر بی اطلاع بوده است غیر موجه بوده و نمی توان به آن ترتیب اثر داد.

می توانید به صفحه وکیل مواد مخدر نیز مراجعه کنید.

رزرو وقت مشاوره ۰۹۳۰۵۵۱۳۱۴۷
WhatsApp
5/5 - (10 امتیاز)

9 دیدگاه‌ها

  1. سلام
    ببخشید در ماده ۱۹ قانون مواد مخدر استعمال مواد سنتی مثل تریاک و مواد صنعتی را به صورت جدا براشون مجازات تعیین کرده. یعنی اگر کسی مثلا هم تریاک مصرف کنه هم شیشه دو تا مجازات داره یا این طوری نیست؟

    • سلام
      وقت بخیر
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر اصفهان
      بله همون طور که شما هم اشاره کردید در ماده ۱۹ قانون مبارزه با مواد مخدر برای برای استعمال مواد موضوع ماده ۴ از قبیل تریاک و حشیش به صورت جدا از موادمخدر موضوع ماده ۸ یعنی موادی مانند هروئین و شیشه و … جرم انگاری و تعیین مجازات شده. بنابراین اگر فرض کنیم شخصی هم شیشه مصرف کند هم تریاک مرتکب دو جرم شده است و مجازات او بر اساس ارتکاب دو جرم تعیین می شود.

  2. سلام
    جناب ببخشید من شیندم که مصرف کدئین هم جرم محسوب میشه و نگهداری کدئین مثل تریاک مجازات داره. مگه داروها کدئین ندارن؟ چرا باید جرم باشه؟ اگه میشه لطفا توضیح بدین. ممنون.

    • سلام

      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر اصفهان
      بله درسته مصرف و نگهداری کدئین برابر ماده ۴۰ قانون مواد مخدر جرم محسوب می شه و مجازات آن بر اساس ماده ۵ قانون مبارزه با مواد مخدر تعیین میشه. چون مجازات این جرائم بر اساس وزن ماده مخدر تعیین میشه می تونید به ماده ۵ مواد مخدر مراجعه کنید تا با جزئیات بیشتری مجازات را ببینید. التبه ناگفته نماید که اگر کسی مصرف کننده کدئین هست می تونه مطابق مواد ۱۵ و ۱۶ همان قانون با مجوز مخصوص این کار را انجام بده و در این صورت دیگه جرم نیست.

  3. سلام
    دادگاه انقلاب به من رای داده ومحکوم شدم به ۱۲ سال زندان بابت ۷۰گرم هروئین. امروز به من زنگ زدن که بیا تسلیم به رای بزن. توضیح دادن که اگه اعتراض نکنم تخفیف می دن. درسته این یا نه و تسلیم به رای بزنم یا نه به نظر شما؟

    • سلام
      وقت بخیر
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر در اصفهان
      واقعیت اینه که مطابق قانون یعنی ماده ۴۴۲ قانون آئین دادرسی کیفری اگر محکوم بعد از صدور رای به رای دادگاه اعتراض نکند و اصطلاحا به مفاد رای صادره تسلیم شود قاضی می تواند تا یک چهارم از مجازات او را تخفیف دهد. با این حال به طور کلی نمی توان در همه پرونده ها به اشخاص توصیه کرد که به رای صادره اعتراض کنند یا تسلیم شوند. بر اساس شرایط هر پرونده و امکان دفاع و احتمالا نقض رای در مرحله تجدید نظر ممکن است وکیل شما یکی از دو راه بالا را توصیه نماید.

  4. سلام وعرض ادب تورو خدا کمکم کنید همسرم رابه سال حبس محکوم کردندواسه۴ گرم شیشه خواستار حکم حبس که به جریمه نقدی تبدیل شود ایا وکیل میتواند

    • سلام
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر اصفهان
      تبدیل حبس به جزای نقدی شرایط گوناگونی دارد که بعد از بررسی کامل و مطالعه پرونده و شرایط متهم و سابقه او می توان نظر دقیق را ارائه نمود.

  5. سلام وقت بخیر با پوزش من از طرف مادر یک زندانی که متهم به ۱۵ سال زندان به جرم مواد هست پیام میدم ..فکر کنم ۴ سالش رو کشیده حالا دچار بیماری سرطان روده شده و پرتو درمانی و شیمی درمانی داره میشه و باید عمل جراحی برداشت تومور انجام بده … مادرشان می‌پرسند آیا راهی برای گرفتن عفی برای این بیماری خاص وجود دارد لطفا راهنمایی کنید از چه طریقی اقدام کند ؟؟؟؟ و آیا باید وکیل بگیرد ؟؟؟

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید
این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

اطلاعات تماس

  • آدرس دفتر اراک: بلوار شهید جهان پناه، ساختمان آسا، طبقه ۱۱
  • تلفن: ۰۹۳۰۵۵۱۳۱۴۷
  • پست الکترونیک: ahmadbanijamali.lawyer@gmail.com

مکان نما

رفتن به نوار ابزار