خانه وکیل تهران وکیل مواد مخدر تهران

وکیل مواد مخدر تهران

وکیل مواد مخدر تهران

مواد مخدر امروزه در تمام جوامع و کشورها به یک معضل بزرگ تبدیل شده و عقلای دنیا هنوز به راه حل جامع و دقیقی برای رفع آن دست نیافته اند. هر کشور و حکومتی بنا به شرایط اقلیمی و فرهنگی و تاریخی و … تصمیمی در این خصوص اتخاذ نموده است. پاره ای  از کشورها در این خصوص تدابیر و سیاست های سخت گیرانه ای را در نظر گرفته اند. کشوری مانند عربستان سعودی در این خصوص نمونه ی کاملی از این نوع کشورهاست. سیاست سخت گیرانه ای که این کشور در قبال حمل و قاچاق و استعمال مواد مخدر در پیش گرفته جای کمترین اغماضی را باقی نگذاشته است. این کشور بدون توجه به حساسیت های بین المللی و حقوق بشری سالانه تعداد زیادی از مجرمین موضوع مواد مخدر را اعدام می کند. البته با این شیوه موفق شده است تا حد بسیار زیادی موضوع  مواد مخدر را کشور خود کنترل نماید.

پاره ای از کشورها نیز حساسیت چندانی در این رابطه ندارند و قوانین آنها انعطاف زیادی در رابطه مصرف و حمل و … مواد مخدر دارد. در تعداری از کشورهای اروپایی به عنوان مثال مصرف حشیش هیچ نوع محدودیت قانونی ندارد.

با این حال مصرف مواد مخدر به واسطه عوارض روحی و  جسمی وایرانگری که بر جای می گذارد همواره جزو دغدغه های سیاستگذاران به حساب می آمده است.

وکیل مواد مخدر تهران

در کشور خود ما نیز قانون گذار ادوار مختلف قانون گذاری را در این خصوص طی کرده است. نگارنده درخصوص نحوه برخورد با  این پدیده پیش از دوران مشروطیت و قانون نویسی نوین در ایران اطلاع چندانی ندارد. اما در دوران پهلوی قانون گذار سیاست های نسبتا سخت گیرانه ای را در قبال قاچاقچیان مواد مخدر در پیش گرفته بود. علیرغم جرم انگاری مصرف مواد و قاچاق مواد مخدر در هر گوشه و کنار مملکت شیره خانه های  فراوانی یافت می شد و بسیاری از  جوانان مرز و بوم که توقع می رفت عمر و جوانی خود را صرف ساختن کشور کنند همچون بیماران لاعلاج در پی یافتن مقداری مواد و رفع خماری خود بودند.

این ماجرا تا زمان پیروزی انقلاب اسلامی نیز ادامه داشت. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و در سالهای نخستین پس از انقلاب نیز همین سیاست و چه بسا به صورت سخت گیرانه تری دنبال شد. با این حال و علیرغم محاکمه و اعدام تعداد بی شماری از معتادان و قاچاقچیان مواد مخدر این بلای خانمانسوز از بین نرفت. نهایتا قانونگذار ما درسال ۱۳۶۷ در مجمع تشخیص مصلحت نظام قانون مبارزه با مواد مخدر را تصویب کرد که در زمان خود قانون نسبتا جامع و کاملی بود.

در این قانون جرائم مواد مخدر به صورت دقیق و مشخص طبقه بندی شدند و برای هر نوع از آن مجازات مشخصی در نظر گرفته شد.

این قانون در گذر زمان با اصلاحات و تغییرات متعددی مواجه شد. اولین اصلاح در سال ۱۳۷۶ رخ داد. پس از آن قانون گذار در سال ۱۳۸۹ تغییرات عمده ای در این قانون به وجود آورد. یکی از مهمترین تغییرات این سال این بود که شیشه به عنوان یکی از خطرناکترین مواد مخدر که تا قبل از آن زمان مجازات بسیار ناچیزی داشت در ماده ۸ قانون مبارزه با مواد مخدر در ردیف مواد خطرناکی همچون هروئین قرار گرفت و نگهدری و حمل و قاچاق بیش از ۳۰ گرم آن با مجازات سنگین اعدام همراه شد.

آخرین اصلاح قانون درسال ۹۶ به وقوع پیوست و دراین سال ماده ۴۵ الحاقی با تغییرات عمده ای مواجه شد. مطابق  اصلاحات اخیر ملاک مجازات اعدام در نگهداری و قاچاق تریاک از ۵ کیلو به ۵۰ کیلو تغییر کرد. در مورد هروئین و سایر مواد مخدر صنعتی هم از ۳۰ گرم قاچاق به ۲ و در مواردی به ۳ کیلو تغییر کرد.

با  این توضیح کوتاه در ادامه به پاسخ تعدادی از سوالات طرح شده توسط همراهان وب سایت پاسخ می دهیم.

توضیح اینکه اگر شما هم در خصوص جرائم مربوط به مواد مخدر سوالی دارید می توانید آن را در قسمت زیر همین نوشته درج کنید. در سریعترین زمان ممکن به سوال شما پاسخ داده خواهد شد.

 

سوالات پرتکرار از وکیل مواد مخدر تهران

بعد از این که مامورا به منزل ما ریختند من حدودً ۴۵ گرم هروئین دستم بود و تا دیدم که مامورا دارن از دیوار میان بالا هروئین ها را پاشیدم رو هوا که قسمتی از اون ریخت تو باغچه حیاط ما. بعد از این که به من دستبند زدن موادا را از تو باغچه جمع کردند و تحویل دادند.  الان که نتیجه وزن کردن آمده نوشته ۴۰ گرم هروئین. در حالی که بیشتر او موادی که جمع کردن با خاک باغچه مخلوط شده و شاید هروئین واقعی اون کمتر از ۱۰ گرم باشه. با یه وکیل صحبت کردم که درخواست تجزیه مواد بده تا خلوص مواد را مشخص کنند. خواستم بدونم نظر شما چیه؟ ممنون که وقت می گذارید و جواب میدید. من جوابای شما را دیدم خیلی خوب بود. خیلی زحمت می کشید.

 

پاسخ:

ممنون از توجه و لطف شما. در رابطه با سوال شما باید گفت که بحث مربوط به خلوص و اختلاط مواد (مخلوط شدن مواد) بحث مهم و کاربردی در حوزه جرائم مواد مخدر به حساب میاد. به این صورت که  خلوص مواد برای تشخیص به صورت عرفی هست. یعنی اگر به یک ماده مخدر فرضا مقداری هم مواد دیگری اضافه شده باشد اگر از حالت ماده مخدری خارج نشده باشد ایراد به بحث خلوص معمولا تاثیری ندارد. به عنوان مثال فرض کنید یک فروشنده تریاک مقداری زیادی مواد غیر تریاک مثل چای و خون و… نیز به تریاک اضافه کند. تا زمانی که یک معتاد می تواند از آن تریاک استفاده کند حتی با وجود افزودنی های غیر تریاک آن ماده تریاک است و تمام وزن آن را تریاک به حساب می آورند. اما اگر شما همان تریاک را به معتادی بدهید و او بگوید این را نمی شود کشید در این جا می توان گفت که باید خلوص ماده مخدر بررسی شود.  بنابراین اگر هروئین شما که با خاک آمیخته شده اگر امکان استعمال داشته باشد حتی با خاک  معمولا اعتراض راجع به خلوص را نمی پذیرند. اما در مجموع به شما توصیه می شود که به این موضوع اعتراض کنید.

می توانید به صفحه وکیل مواد مخدر نیز مراجعه کنید.

رزرو وقت مشاوره ۰۹۳۰۵۵۱۳۱۴۷
WhatsApp
5/5 - (10 امتیاز)

24 دیدگاه‌ها

  1. ایاقبل ازورودمتهم به زندان درشعبه اجرای احکام میشودازپابندالکتریکی ماده ۶۲استفاده کردوایاشامل من که ۲۰ماحبس برام بریدن میشود؟
    باتشکرکلیدری

    • سلام
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر در تهران
      در سوال شما مشخص نیست که محکومیت شما از نوع تعزیری است یا … و اگر تعزیری است درجه آن چیست؟ با این حال اگر بر فرض توضیحات شما ۲۰ ماه حبس را درجه شش در نظر بگیریم شما می توانید از شرایط مقرر در ماده ۶۲ قانون مجازات اسلامی بهره مند شوید.

  2. سلام
    من شنیدم تو قانون آمده اگر کسی از جرمی که انجام داده توبه کنه مجازاتش را کم می کنن. برادر من محکوم به اعدام شده ولی توبه کرده. چه جوری میشه از قانون توبه استفاده کرد و اعدامش نکرد.؟

    • سلام
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر تهران
      از آنجا که در قانون مبارزه با مواد مخدر صحبتی راجع به توبه نشده باید به قانون مجازات اسلامی مراجعه کرد. در قانون مجازات اسلامی هم ممنوعیتی برای توبه افرادی که به جرائم مواد مخدر محکوم شده اند وجود ندارد. اما باید توجه داشت که توبه دارای شرایطی است و اگر بعد از بررسی شرایط مزبور احساس می کنید که امکان استفاده از توبه وجود دارد می توانید اقدام نمایید.

    • سلام

      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر تهران
      مصرف و نگهداری متادون برابر ماده ۴۰ قانون مواد مخدر جرم محسوب می شود و مجازات آن بر اساس ماده ۵ قانون مبارزه با مواد مخدر تعیین میشه. چون مجازات این جرائم بر اساس وزن ماده مخدر تعیین میشه می تونید به ماده ۵ مواد مخدر مراجعه کنید تا با جزئیات بیشتری مجازات را ببینید.

  3. سلام
    وقت شما بخیر
    اقای وکیل من کامیون دارم و شغلم هم کامیون داریه. یه شوفر گرفتم که بار ببره بندرعباس . تو راه ازش یک کیلو مواد مخدر گرفتن و ماشین منم توقیف کردن. من خودم بلند شدم رفتم دادگاه. قاضی گفت ماشین تو هم به نفع دولت ضبط می شه. به خدا به قران به هرچی که شما قبول دارید من روحم از این ماجرا خبر نداره. من تمام زندگی ام با این ماشین می چرخه. اگر بگیرنش من بیچاره میشم. تو رو خدا راهنمایی کنید. ممنون

    • سلام
      وقت شما هم بخیر
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر در تهران
      مطابق ماده ۳۰ قانون مواد مخدر وسیله نقلیه ای که حامل مواد مخدر باشد به نفع دولت ضبط می شود. اما در این همین ماده توضیح داده شده که اگر حمل مواد بدون اذن و اطلاع مالک وسیله نقلیه صورت گرفته باشد وسیله نقلیه به مالک آن مسترد می شود. به نظر می رسه شما می تونید اثبات کنید که از اقدام مجرمانه شوفر خودتون بی خبر بودین و نهایتا ماشین را آزاد کنید.

  4. سلام جناب وکیل
    یه سوال دارم. من چند وقت پیش یه مقدار شیشه خریدم برای مصرف خودم. اما از یه ناشناس خریدم. همون موقع هم مامورا ریختن و منو گرفتن. ولی فروشنده فرار کرد. حالا آزمایشگاه مواد اعلام کرده این موادی که من به عنوان شیشه خریدم اصلا مواد مخدر نبوده و طرف سرم کلاه گذاشته بوده. با این وضع منو آزاد میکنن؟
    لطفا اسم من را تو نوشته نیارید. ممنون

    • سلام
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر تهران
      با توجه به این که شما را درحال خرید و فروش مواد گرفتن احتمال داره با توجه به اوضاع و احوال قضیه برای شما این موضوع را در حکم شروع به جرم بگیرند که میزان مجازات اش از ارتکاب خود جرم کمتره.اگر خواستید بیشتر بررسی کنید به تبصره ماده ۱۲۲ قانون مجازات اسلامی مراجعه کنید. البته به اظهارات شما در مراحل اولیه هم بستیگ داره.

  5. سلام آقای وکیل خسته نباشید و ممنون از این که وقت میذارید و جواب مردم را میدید. خدا خیرتون بده. آقای وکیل یکی از هم شهری های ما را گرفتن به جرم نگهداری شاهدانه. من تعجب کردم. چون شاهدونه را تو بازار می فروشن. آیا میشه کسی را به جرم نگهداری شاهدانه بگیرن؟

    • سلام
      وقت شما هم بخیر
      ممنون از توجه شما به مقاله بهترین وکیل مواد مخدرتهران
      درسته که شاهدونه را میشه در آجیل فروشی ها و … در بازار پیدا کرد. اما اگر واقعا احراز بشه که کسی که شاهدانه حمل کرده قصدش تولید موادمخدر بوده مطابق ماده ۳ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادی به آن مصوب سال ۱۳۷۶ کارش جرم و قابل تعقیب و مجازات خواهد بود.

  6. ببخشید یه سوال داشتم. اگر از کسی چند تا پایپ بگیرن فرقی داره با این که یه دونه ازش بگیرن. از من چهار تا پایپ گرفتن. رفتم ماده ۲۰ مواد مخدر را خوندم نوشته بود برای هر وسیله ۲۰ ضربه شلاق می زنند. یعنی برای چهار تاپایپ به من ۸۰ ضربه شلاق می زنند؟

    • سلام
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر تهران
      واقعیت اینه که ماده ۲۰ مواد مخدر که شما مطالعه کردید دارای ابهاماتی است و خلاصه این که تفسیر های مختلف از اون میشه کرد. اداره کل حقوقی قوه قضائیه هم در یک نظریه مشورتی سعی کرده تا حدودی به این ابهامات جواب بده. ولی به صورت خلاصه بدونید که مجازات جرم قسمت دوم ماده ۲۰ قانون مواد مخدر درجه ۷ محسوب میشه و برای این که بدونید جرم درجه ۷ چیه به ماده ۱۹ قانون مجازات اسلامی مراجعه بفرمایید. ولی مطمئن باشید که ۸۰ ضربه شلاق به شما نخواهند زد.

  7. سلام
    جناب وکیل یه سوال دارم. اگر کسی گُل بکشه و خرید و فروش کنه چه مجازاتی داره؟

    • سلام
      وقت شما بخیر
      ممنون از توجه شما به مقاله بهترین وکیل مواد مخدر تهران
      واقعیت اینه که در قانون مبارزه با مواد مخدر هیچ نامی از ماده مخدر گل برده نشده و به همین دلیل بعضی ها تصور میکنند که این ماده مشمول هیچ یک از عناوین مجرمانه مندرج در قانون مبارزه با مواد مخدر نیست. اما چند نظریه مشورتی از اداره حقوقی قوه قضائیه صادر شده که ماده مخدر «گل» را در ردیف سایر مواد مندرج در ماده ۴ اون قانون قرار داده. بنابراین برای تعیین میزان مجازات این ماده مخدرمی توانید به ماده ۴ و ۵ قانون مزبور مراجعه فرمایید.

    • سلام
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر تهران
      بله جرائم مواد مخدر هم شامل عفو مقام رهبری هستند. مطابق تبصره ماده ۴۵ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر در جرائمی که مجازات حبس بیش از ۵ سال دارد درصورتی که حکم به حداقل مجازات قانونی صادر شود، مرتکب از تعلیق اجرای مجازات، آزادی مشروط و سایر نهادهای ارفاقی (به استثنای عفو مقام معظم رهبری) مذکور در بند ۱۱ اصل ۱۱۰ قانون اساسی بهره مند نخواهد شد.

  8. سلام اقای وکیل. من کارمند بازنشسته یکی از بانکهای کشور هستم. تو مسافرت عید از من ۵۰ گرم تریاک گرفتند که برای مصرف شخصی خودم بود. سوال من اینه که چه مجازاتی داره. فقط جزای نقدی هست یا زندان هم داره؟

    • سلام
      وقت بخیر
      ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر تهران
      مجازات نگهداری ۵۰ گرم تریاک مطابق بند ۲ ماده ۵ قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر پنج تا پانزده میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا هفتاد وچهار ضربه شلاق تعیین شده. البته جزای نقدی این ماده در حال حاضر بر اساس مصوبه هیات وزیران از سه میلیون تا نه میلیون افزایش پیدا کرده. با توجه به سوابق شما و اینکه احتمالا سابقه ندارید بعید می دونم مشمول شلاق بشید.

  9. سلام
    از من ۴۵ گرم شیشه گرفتند و دو تا پایپ. رای دادگاه هم صادر شده و ۱۰ سال حبس به من دادن. ولی هنوز فرصت اعتراض دارم. از دادگاه ب من گفتن اگه تسلیم به رای بزنی تخفیف بهت میخوره. به نظر شما تسلیم به رای بزنم یا اعتراض کنم؟؟؟

    • سلام
      ممنون از توجه شما به مقاله بهترین وکیل مواد مخدر تهران
      والا در این مورد نمیشه اظهار نظر قطعی کرد. بعضی وقتا واقعا با توجه به این که هیچ دفاعی وجود نداره و قطعا در مرحله تجدید نظر هم حکم تایید میشه بهتره که تسلیم به رای زد و مطابق ماده ۴۴۲ قانون آئین دادرسی کیفری از تخفیف ویژه اون ماده استفاده کرد. اما بعضی وقتا هم در پرونده دلایلی وجود داره که ممکنه با استناد به اونها بشه رای دادگاه را در مرحله تجدیدنظر نقض کرد و برائت گرفت. به همین خاطر با یه وکیل خوب صحبت کنید تا پرونده شما را مطالعه کنه و نظر دقیق بده.

    • سلام
      وقت بخیر
      پاسخ به این سوال به طور کلی امکان پذیر نیست. بستگی به شرایط پرونده و موضوعات دیگری دارد و قبل از هر چیز باید پرونده مطالعه شود.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید
این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

اطلاعات تماس

  • آدرس دفتر اراک: بلوار شهید جهان پناه، ساختمان آسا، طبقه ۱۱
  • تلفن: ۰۹۳۰۵۵۱۳۱۴۷
  • پست الکترونیک: ahmadbanijamali.lawyer@gmail.com

مکان نما

رفتن به نوار ابزار