ماده پنجاه و دوم قانون حمایت خانواده

توضیحی کوتاه:

این نوشته به مرور زمان کامل تر خواهد شد. تغییر قانون، صدور نظریات مشورتی و آرای وحدت رویه و … می توانند در آینده مکمّل و متمّم این نوشته باشند.

مجموعه قوانین ◄ قانون حمایت خانوادهفصل هفتم ـ مقررات کیفری

ماده ۵۲ 

هرکس در دادگاه زوجیت را انکار کند و سپس ثابت شود این انکار بی اساس بوده است یا برخلاف واقع با طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوقی مدعی زوجیت با دیگری شود به حبس تعزیری درجه شش ویا جزای نقدی درجه شش محکوم می شود.

این حکم درمورد قائم مقام قانونی اشخاص مذکور نیز که با وجود علم به زوجیت، آن را در دادگاه انکار کند یا علی رغم علم به عدم زوجیت با طرح شکایت کیفری یا دعوای حقوقی مدعی زوجیت گردد، جاری است.

ماده قبلی                                                                                                                ماده بعدی

منبع: روزنامه رسمی جمهوری اسلامی

2 دیدگاه‌ها

  1. سلام ؛ من چند سال با یک خانمی دوست بودم و تا اینکه از هم جدا شدیم ؛ هفته پیش برای من یک شکایت امده و خانم مدعی شده که بین ما سه سال پیش صیغه موفت بوده ؛ میگه که شفاهی صیغه را دوتائی پیش دوستش خواندیم ( من چیزی یادم نیست ) ، حالا تقاضا مهریه ای میکنه که ۱۴ سکه هست میگه جلو دوستش مهریه را قبول کردم ؛ صیغه موقت ( ازدواج موقت ) را با شاهد میشه ثابت کرد ؟ به فرض که قبول شد اعسار از پرداخت مهریه در ازدواج موقت داریم ؟ حکم حبس داره عدم ثبت ازدواج موقت

    • سلام
      اثبات نکاح از طریق دلایل مندرج در قانون از جمله شهادت شهود امکان پذیر است. بدهی شما بابت مهریه هم مصداق بدهی مالی است و می توان دادخواست اعسار داد.

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید
این سایت توسط reCAPTCHA و گوگل محافظت می‌شود حریم خصوصی و شرایط استفاده از خدمات اعمال.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.