بهترین وکیل مواد مخدر در اراک
دراین مقاله تلاش شده است به جرائم مرتبط با مواد مخدر و بررسی بعضی از زوایا و جنبه های آن از منظر رویه قضایی و قوانین فعلی بپردازد. جرائم مرتبط با موضوع مواد مخدر به عنوان یکی از جرایم داخل در صلاحیت دادگاه انقلاب، سهم قابل توجهی از جرائم کیفری را به خود اختصاص داده است.
از آن جا که جرائم مرتبط با موضوع مواد مخدر به نوعی جرم خاص محسوب می شوند، وکلایی که در این موضوع فعالیت می کنند محدودند و توصیه این است که پرونده های مواد مخدر را به وکلای متخصص در این حوزه واگذار کنید. همچنین به بعضی از پرسش های رایج در این حوزه پرداخته خواهد شد و در حد وسع و دانش حقوقی خود پاسخ آنها را خواهیم داد.
سوالات خود را در صفحه وکیل اراک مطرح کنید.
وکیل مواد مخدر در اراک
قبل از پرداختن به پاره ای از موضوعات مرتبط با جرائم مواد مخدر ضروری است این نکته هم یادآور شویم که تمامی مطالبی که در این مقاله به آن ها پرداخته شده است صرفا جهت آگاهی و افزایش اطلاعات شما با موضوعات مرتبط با مواد مخدر می باشد و به هیچ وجه نمی تواند جایگزین مشاوره افراد متخصص در این حوزه را شود. لذا موکّدا توصیه می شود که اگر با معضل حقوقی در این حوزه مواجه شده اید بدون فوت فرصت به یکی از وکلای متخصص در حوزه مواد مخدر مراجعه نمایید.
بهترین وکیل مواد مخدر در اراک
در حال حاضر مستند قانونی برای جرائم مواد مخدر، قانون مبارزه با مواد مخدر است، این قانون در تاریخ ۱۳۶۷/۰۸/۰۳ به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام رسیده است. با این حال از آن تاریخ تا امروز این قانون اصلاحات و تغییرات زیادی داشته است. به عنون مثال اصلاحيه قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر مصوب۱۳۷۶ یکی از آن هاست.
همچنین در سال ۱۳۹۹ پس از تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری خصوصا ماده ۱۱ آن قانون تغییرات بنیادینی در قانون مواد مخدر هم پدید آمد. به عنوان مثال مطابق ماده ۱۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری: «کلیه جرائم تعزیری درجه پنج و پایین تر ارتکابی توسط افراد زیر هجده سال در صورت داشتن بزه دیده، مشمول تبصره (۱) ماده (۱۰۰) اين قانون و ماده (۱۲) قانون آيين دادرسي كيفري مصوب ۱۳۹۲/۱۲/۰۴ بوده و قابل گذشت است»
برابر تبصره ماده ۱۱ قانون کاهش مجازات حبس تعزیری هم حداقل و حداکثر مجازاتهای حبس تعزیری درجه چهار تا درجه هشت مقرر در قانون برای جرائم قابل گذشت به نصف تقلیل می یابد.
بنابراین با توجه به مقررات فوق و سایر اصلاحات قانون مواد مخدر قانونگذار سیاست تخفیف جرائم را در پیش گرفته است که این موضوع خصوصا برای اشخاصی که حقیقتا مرتکب جرمی نشده اند می تواند نوید بخش باشد.
وکیل مواد مخدر در اراک
در این قسمت به پاره ای از سوالات متداول پاسخ می گوییم. البته شما می توانید سوالات
پرسش: آیا اعتیاد جرم است و اگر کسی ماده مخدر را صرفا برای مصرف شخصی تهیه نماید مرتکب جرم شده است؟
پاسخ: برای پاسخ به سوال بالا باید چند حالت را تصور کرد. اول اینکه مصرف مواد مخدر برای افراد معتاد و غیر معتاد دارای ضمانت اجرای متفاوتی است. به این صورت که استعمال ماده مخدر حتی برای یک بار (برخلاف اعتیاد) بر اساس ماده ۱۹ قانون مواد مخدر جرم انگاری شده است:
افراد غیر معتادی كه مواد مخدر یا روانگردان های صنعتی غیر دارویی استعمال نمایند، برحسب نوع مواد به شرح ذیل مجازات میشوند:
استعمال مواد مذكور در ماده (۴) به بیست (۲۰) تا هفتاد و چهار(۷۴) ضربه شلاق و یك میلیون(۱.۰۰۰.۰۰۰) تا پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال جزای نقدی.
استعمال مواد مذكور در ماده (۸) به پنجاه (۵۰) تا هفتاد و چهار (۷۴) ضربه شلاق و دو (۲.۰۰۰.۰۰۰) تا ده میلیون (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال جزای نقدی.
توضیح اینکه ماده ۴ مواد مخدر اختصاص به مواد مخدر طبیعی نظیر تریاک و حشیش دارد. اما ماده ۸ قانون مزبور مربوط به مواد مخدر صنعتی است. همان طور که ملاحظه می فرمایید مجازات استعمال مواد مخدر صنعتی تقریبا دو برابر استعمال ماده مخدر طبیعی است.
با این حال تحت شرایطی افراد معتاد هم ممکن است مطابق قانون مواد مخدر مجازات شوند. به این صورت که افراد معتاد باید مطابق ماده ۱۵ آن قانون باید بامراجعه به مراكز مجاز دولتی، غیردولتی یا خصوصی و یا سازمانهای مردم نهاد درمان و كاهش آسیب، اقدام به ترك اعتیاد نمایند. معتادی كه با مراجعه به مراكز مذكور نسبت به درمان خود اقدام و گواهی تحت درمان و كاهش آسیب دریافت نماید، چنانچه تجاهر به اعتیاد ننماید از تعقیب كیفری معاف میباشد. معتادانی كه مبادرت به درمان یا ترك اعتیاد ننمایند، مجرمند.
بنابراین در حال حاضر بر اساس قانون معتادانی که دارای گواهی مخصوص باشند را نمی توان تحت تعقیب قرار داد مگر این که تجاهر به اعتیاد نمایند.
جرم نگهداری و حمل پایپ چقدر است؟
پاسخ:
مطابق ماده ۲۰ قانون مواد مخدر برای جرم ساخت وارد کردن و نگهداری آلات و ادوات استفاده از مواد مخدر مجازاتی به شرح زیر تعیین شده است:
هر کس آلات و ادوات مخصوص تولید یا استعمال مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیر داروئی را وارد کند،بسازد، خرید یا فروش کند علاوه بر ضبط آنها به یک میلیون تا پنج میلیون ریال جزای نقدی و ده تا پنجاه ضربه شلاق محکوم می شود.جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران به پانزده (۱۵.۰۰۰.۰۰۰) تا هفتاد (۷۰.۰۰۰.۰۰۰) میلیون ریال تعدیل شد.
مرتکبین نگهداری ، اخفا یا حمل آلات و ادوات استعمال مواد مخدر، علاوه بر ضبط آنها به ازای هر عدد صد تا پانصد هزار ریال جزای نقدی یا پنج تا بیست ضربه شلاق محکوم می شوند.
جرم نگهداری شیشه چقدر است؟
پاسخ:
شیشه یا مت آمفتامین یکی از متداول ترین مواد مخدر صنعتی در کشور ماست که قانونگذار در ماده ۸ قانون مواد مخدر مجازات قانون آن را تعیین کرده است. در این ماده می خوانیم:
هر کس هروئین، مرفین، کوکائین و دیگر مشتقات شیمیایی مرفین و کوکائین و یا لیزرژیک اسید دی اتیل آمید (ال.اس.دی)، متیلن دی اکسی مت آمفتامین (ام.دی.ام.آ. یا اکستازی)، گاما هیدروکسی بوتیریک اسید (جی.اچ.بی)، فلونیترازپام، آمفتامین، مت آمفتامین (شیشه) و یا دیگر مواد مخدر یا روانگردانهای صنعتی غیرداروئی که فهرست آنها به تصویب مجلس شورای اسلامی میرسد را وارد کشور کند و یا مبادرت به ساخت، تولید، توزیع، صدور، ارسال، خرید یا فروش نماید و یا در معرض فروش قرار دهد و یا نگهداری، مخفی یا حمل کند با رعایت تناسب و با توجه به میزان مواد به شرح زیر مجازات خواهد شد. (اصلاحی مصوب ۱۳۸۹/۰۵/۰۹)
۱ـ تا پنج سانتی گرم ،از پانصد هزار ریال تا یک میلیون ریال جریمه نقدی و بیست تا پنجاه ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران به پانزده (۱۵.۰۰۰.۰۰۰) تا سی و پنج (۳۵.۰۰۰.۰۰۰) میلیون ریال تعدیل شد.
۲ ـ بیش از پنج سانتی گرم تا یک گرم، از دو میلیون تا شش میلیون ریال جریمه نقدی وسی تا هفتاد ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران به سی (۳۰.۰۰۰.۰۰۰) تا نود (۹۰.۰۰۰.۰۰۰) میلیون ریال تعدیل شد.
۳ ـ بیش از یک گرم تا چهار گرم، از هشت میلیون تا بیست میلیون ریال جریمه نقدی و دو تا پنج سال حبس و سی تا هفتاد ضربه شلاق/جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران به صد (۱۰۰.۰۰۰.۰۰۰) تا دویست و پنجاه (۲۵۰.۰۰۰.۰۰۰) میلیون ریال تعدیل شد.
۴ ـ بیش از چهار گرم تا پانزده گرم، از بیست میلیون تا چهل میلیون ریال جریمه نقدی و پنج تا هشت سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران به دویست (۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰) تا پانصد و پنجاه (۵۵۰.۰۰۰.۰۰۰) میلیون ریال تعدیل شد.
۵ ـ بیش از پانزده گرم تا سی گرم ، از چهل میلیون تا شصت میلیون ریال جریمه نقدی و ده تا پانزده سال حبس و سی تا هفتاد و چهار ضربه شلاق/ جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران به سیصد (۳۰۰.۰۰۰.۰۰۰) تا ششصد (۶۰۰.۰۰۰.۰۰۰) میلیون ریال تعدیل شد.
۶ ـ بیش از سی گرم ، اعدام و مصادره اموال ناشی از همان جرم.
تبصره ۱ـ هرگاه محرز شود مرتکب جرم موضوع بند (۶) این ماده برای بار اول مرتکب این جرم شده و موفق به توزیع یا فروش آن هم نشده در صورتی که میزان مواد بیش از یکصد گرم نباشد با جمع شروط مذکور یا عدم احراز قصد توزیع یا فروش در داخل کشور با توجه به کیفیت و مسیر حمل، دادگاه به حبس ابد و مصادره اموال ناشی از همان جرم، حکم خواهد داد.
تبصره ۲ـ در کلیه موارد فوق چنانچه متهم از کارکنان دولت یا شرکتهای دولتی و شرکت ها و یا موسسات وابسته به دولت باشد، علاوه بر مجازاتهای مذکور در این ماده به انفصال دایم از خدمات دولتی نیز محکوم خواهد شد.
با توجه به این که تعداد سوالات در حوزه مواد مخدر بسیار زیاد است و امکان پرداختن به همه آنها وجود ندارد اگر شما در رابطه با جرائم مرتبط با مواد مخدر سوال و پرسشی دارید می توانید سوال خود را در قسمت زیر مطرح نمایید. به سوالات شما در سریعترین زمان ممکن و به صورت رایگان پاسخ داده خواهد شد. اگر نیاز به وکیل مواد مخدر در اراک نیاز دارید میتوانید با شماره پایین صفحه تماس بگیرید.
جناب وکیل سلام
من یه سوال دارم و خواهش میکنم راستشو به من بگید. از داماد ما ۲۰۰ گرم شیشه گرفتن و حکم اعدام بهش دادن. شما می تونید کاری براش انجام بدید. اصلا راهی وجود داره. تو رو خدا کمک کنید.
سلام وقت بخیر
ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر در اراک
واقعیت اینه که با اطلاعاتی که شما دادید نمی شه الان اعلام نظر دقیقی کرد. اصولا پرونده باید مطالعه بشه و بعد اظهار نظر کرد. اما تجربه من ثابت کرده که در این پرونده ها معمولا نکاتی وجود داره که میشه از اونها استفاده کرد و به موکل کمک کرد.
سلام
اگر ۴۵ گرم تریاک از کسی بگیرن چه جرمی داره؟ ممنون میشم اگه جواب بدین،
سلام وقت بخیر
ممنون از توجه شما به مقاله بهترین وکیل مواد مخدر اراک
بر اساس ماده ۵ قانون مواد مخدر در چنین حالتی شخص به پرداخت ۴٠٠ هزار تومان جزای نقدی و شلاق تا۵٠ ضربه محکوم میشود و مجازات حبس ندارد. اما جزای نقدی این ماده بر اساس مصوبه هیأت وزیران در سال ٩٩ خیلی بیشتر از این شده است
سلام جناب وکیل
من را تو جاده دلیجان گرفتن به جرم اسکورت کردن. ماشین اصلی هم ۶٠ کیلو شیشه داشته و الان ماشین من توقیف شده. جرم منم زدن معاونت. ماشین را می تونیم آزاد کنیم یا توقیف می مونه؟
سلام
ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر در اراک
اگر اتهام انتسابی شما معاونت در نظر گرفته شده باشه نباید اتومبیل توقیف بشه. با درخواست می تونید اتومبیل را از توقیف خارج کنید.
سلام بخشید میخواستم بدونم ۶ کیلو هروین میشع کاریش کرد یا نه اگه میشع راهنمایی کنید
سلام
وقت بخیر
ممنون از توجه شما به مقاله وکیل مواد مخدر در اراک
منظور از این که میشه کاری برای ایشان انجام داد یا نه خیلی مشخص نیست. باید پروند مطالعه بشه. اگر پرونده جای دفاع داشته باشه میشه برابر قانون از متهم دفاع کرد.
سلام
شوهرم من را پارسال به جرم داشتن ۲۰ گرم هرویین گرفتن ؛ الان یکسال که در حبس هست ؛ ایا راهی هست که بشود حبسش را کمتر کنیم ؛ میگن قانون کاهش حبس را مجلس تصویب کرده ولی شامل موادفروش ها نمیشه ؛ دست شما درد نکنه اگر جواب بدین
سلام
ممنون از توجه شما به مقاله وکیل اراک
سوال شما خیلی واضح نیست و مشخص نیست حکمی که برای ایشان صادر شده چقدر بوده و این که شامل تخفیف شده یا نه و خیلی موضوعات دیگه. ولی درسته با تصویب قانون کاهش مجازات حبس تعزیری بسیاری از جرائم کاهش پیدا کرده.
سلام من یکسال پیش ۲۲ سال حبس و۲۵۰ م ت جریمه نقدی شدم برای۷۵گ هروئین و۱۱گ شیشه چون سرپرست خامواده ام وپسری۱۵ساله تحت حضانت خودم و….الان پرونده دراجرای احکام ومن فوق العاده ازنظرجسمانی بدم نارسایی قلبی وفشاربالاحتی یک روزه ازبیمارستان مرخص ش میخواستم ببینم شمامیتونیدپابندالکترونیکی یاتوقف حکم روبرام بگیرید
سلام
مطابق تبصره ماده ۴۵ قانون مواد مخدر اصولا با تعلیق مجازات و پابند الکترونیکی موافقت نمی کنند.
سلام وقت بخیرببخشیدمیخواستم ببینم شمامیتونیدبرای من باشرایطی میگم رای بازبگیرید۲۲سال حبس و۲۵۰ م ت جریمه شدم ۱۴۰۱/۲۹/۱۱واردزندان شدم و۳بارمرخصی اومدم سرپرست خونه وحضانت بچه که پسری ۱۵است رودارم وبعلت بیماری قلبی وفشاربالابه پزشک قانونی مراجعه و ۵تاپزشک معتمدمعرفی کردن ۳تاازپزشکان تاییدکردن که تحمل حبس ندارم و۴دکترخواستاریکماه مرخصی درمنزل وتحت درمان بودن بودتابعدجواب بده و۵دکترپزشک ریه بودوربطی بع قلب نداشت وبعدازچکاب ریه گفته ازنظرریه هم مشکل دارم اماخفیف ومیتونم تحمل حبس کنم امااین پزشک متخصص ریه بوده ونظرشودرموردریه داده